Jongen zonder rijbewijs met auto van weg geraakt

donderdag 30 april 2015

Wezep - Woensdagavond 29 april is een 16-jarige jongen uit Wezep op de Rondweg van de weg geraakt en tegen bomen gebotst. De jongen en een andere inzittende kwamen met de schrik vrij, de auto waar de jongen in reed raakte zwaar beschadigd. De 16-jarige had wel wat pijnklachten, en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond rond 21.30 uur plaats. De jongen, zo bleeklater, had zonder toestemming een auto van een familielid meegenomen. Bij hetinhalen van andere auto?s heeft de auto vermoedelijk de linker stoeprandgeraakt, waardoor de auto in een slip terecht kwam en rechts van de weg tegentwee bomen botste. Volgens getuigen zou de jongen te hard gereden hebben en vlakvoor een bocht ingehaald hebben, ter hoogte van een dubbele doorgetrokken streepop de weg.

De politie maakt proces-verbaal op tegen de jongen wegens rijdenzonder rijbewijs, gevaarlijk rijgedrag en inhalen ter hoogte van eendoorgetrokken streep.

De politie zoekt nog contact met n getuige, namelijk debestuurder van een van de auto?s die door de jongen werd ingehaald. Het gaat omde bestuurder van een kleine, rode auto. Herkent u zich hierin, neem dan aubcontact met de politie op via 0900-8844.2015208658

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldebroek | 112 alarmeringen Oldebroek | Goedkoop Tanken in Oldebroek | Supermarkten in Oldebroek | Weerbericht Oldebroek