Vier gewonden na botsing tussen twee auto?s

vrijdag 12 juni 2015

Oldebroek - Donderdagavond 11 juni zijn vier personen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek.

Het ongeval vond rond 19.40 uur plaats. Een 44-jarige vrouw uitNunspeet reed, met nog twee inzittenden in de auto, richting Wezep, en remde opeen gegeven moment af om linksaf te slaan. Een 27-jarige automobilist uit Wezepdie erachter reed, zag te laat dat de auto voor hem remde en botste vol tegen deachterzijde van de auto. De voorste auto kwam door de klap omgekeerd op de wegte staan, de achterste auto belandde rechts in de sloot.

In de voorste auto zaten naast de bestuurster ook een 81-jarigevrouw en een 14-jarig meisje, ook uit Nunspeet. De man uit Wezep zat alleen inde auto. Alle inzittenden van beide auto?s raakten gewond en zijn met onbekendeverwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie was alseerste ter plaatse en besloot, in verband met de sterke gaslucht die rond devoorste auto geroken werd, om snel de drie inzittenden van deze auto uit de autote halen. Hier hebben enkele omstanders bij geholpen.

Toen de brandweer ter plaatse kwam werd een ruime afzettinggecreerd rond de auto met het gaslek.

De Verkeersongevallendienst van de politie kwam later ook terplaatse en onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

2015282532

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldebroek | 112 alarmeringen Oldebroek | Goedkoop Tanken in Oldebroek | Supermarkten in Oldebroek | Weerbericht Oldebroek