Twee dodelijke slachtoffers bij ernstig ongeval Flevoweg

vrijdag 20 oktober 2017

Elburg - Donderdag 19 oktober zijn er twee dodelijke slachtoffers gevallen bij een ernstig verkeersongeval tussen een vrachtauto en een personenauto. Dit gebeurde rond 13.00 uur op de Flevoweg in Elburg.

Rond dat tijdstip reed de vrachtauto op de Flevoweg en reed de personenauto deze op de zelfde weg tegemoet. Door nog onbekende oorzaak reed de vrachtauto frontaal op de personenauto. De auto raakte zwaar beschadigd en de inzittenden overleden ter plekke aan hun verwondingen. Dit betroffen een 71-jarige man en een 68-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Amstelveen.

De dienst verkeersongevallenafhandeling doet uitgebreid onderzoek ter plaatse. Zij verzamelen o.a. sporen op het wegdek en onderzoeken de technische staat van de voertuigen. Ook werden ter plaatse getuigen gehoord. De 21-jarige man uit Elspeet die de vrachtauto bestuurder de is voor verhoor naar het politiebureau gebracht. Hij zal als verdachte wordt gehoord. Door het ongeval werd de weg langere tijd afgesloten.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen die het ongeval hebben gezien en met wie ter plaatse nog niet in gesproken. Hebt u iets gezien, belt u dan met de politie op 0900-8844.

 

2017484733 RV

 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldebroek | 112 alarmeringen Oldebroek | Goedkoop Tanken in Oldebroek | Supermarkten in Oldebroek | Weerbericht Oldebroek