Scooterrijder rijdt door na ongeval; getuigen gezocht

donderdag 10 oktober 2013

Wezep - Maandagavond 7 oktober heeft op de Zuiderzeestraatweg in Wezep een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een scooterrijder. De bestuurder van de scooter is na het ongeval doorgereden. De politie verzoekt hem nadrukkelijk om zich bij de politie te melden.

Het ongeval vond rond 22.00 uur op de Zuiderzeestraatweg plaatstoen de scooterrijder de 12-jarige fietser inhaalde. Vermoedelijk is in hetpasseren het scooterstuur in de jas van de fietser blijven haken die hierdoorten val kwam. De scooterrijder heeft nog een opmerking naar de fietser gemaaktmaar is daarna, zonder het achterlaten van zijn gegevens, doorgereden.

De jongen blijkt door de val onder andere een armbreuk te hebbenopgelopen. Daarnaast raakte zijn fiets en kleding beschadigd. De politieverzoekt de scooterrijder met klem om zich bij de politie te melden. Ookgetuigen van het ongeval worden gevraagd om contact op te nemen met de politie.De bestuurder van de scooter is een man van rond de 60 jaar oud met kort grijs,licht kalend haar. Hij reed op een donker blauwe scooter. De politie isbereikbaar via 0900-8844.

(2013136325)

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldebroek | 112 alarmeringen Oldebroek | Goedkoop Tanken in Oldebroek | Supermarkten in Oldebroek | Weerbericht Oldebroek