Hondenskelet gevonden, politie zoekt tips

maandag 2 maart 2015

Hattemerbroek - De politie is benieuwd of mensen meer weten over een hond die is vastgebonden en achtergelaten aan de Voskuilersteeg in Hattemerbroek. Het dier is ter plekke dood gegaan en het skelet is op 16 februari door een terreinbeheerder aangetroffen. Die waarschuwde de politie.

Een dierenarts heeft vastgesteld dat het zeer waarschijnlijk eenrode Cocker Spaniel betrof van ongeveer n jaar oud. Mogelijk weet u wie zo?nhond gehad heeft, en nu ineens niet meer, of wellicht herkent u het gebruikteveelkleurige snoer? Zo ja, neem dan contact op met de politie. Dat kan ookanoniem.

De hond was met het snoer op de foto?s vastgebonden aan een hektussen de Voskuilersteeg in Hattemerbroek en de A50. Vermoedelijk is hetvastbinden enkele weken geleden gebeurd. De hond is waarschijnlijk dood gegaandoor dorst en uitputting.

Weet u mogelijk meer over de achtergelaten hond of het snoer opde foto?s? Neem dan contact op met de dierenpolitie via 0900-8844 of anoniem via0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2015080623

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldebroek | 112 alarmeringen Oldebroek | Goedkoop Tanken in Oldebroek | Supermarkten in Oldebroek | Weerbericht Oldebroek