Man gewond bij diefstal in woning

maandag 8 april 2013

Nunspeet - Maandagmorgen 8 april rond 10:40 uur is een bewoner van de Albertlaan gewond geraakt bij een diefstal uit zijn woning. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Uit de woning wordt een sieraad vermist.

Het slachtoffer overliep in zijn woning een insluiper. Tussenbeide mannen ontstond een handgemeen, waarbij het slachtoffer met een hardvoorwerp op z?n hoofd werd geslagen.

De insluiper zag hierdoor kans om er - via de tuin aan deOosterlaan - rennend vandoor te gaan. Bij het kinderdagverblijf stapte hij ineen geparkeerde auto die er vandoor ging in de richting Nunspeet. Het betrefteen man van middelbare leeftijd met een getinte huidskleur. Hij heeft een stevigpostuur en een bol hoofd. Hij droeg donkere kleding; mogelijk een blauwespijkerbroek.Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat misschien verbandhoudt met deze gewelddadige diefstal wordt gevraagd contact op te nemen met depolitie via 0900-8844. Een mogelijke bezoeker aan het kinderdagverblijf - in eenblauwe auto ? kan getuige zijn geweest. Met hem / haar wil de politie graag incontact komen. Naar de diefstal wordt een onderzoek ingesteld.

(2013044998)

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldebroek | 112 alarmeringen Oldebroek | Goedkoop Tanken in Oldebroek | Supermarkten in Oldebroek | Weerbericht Oldebroek